Koordinatorji projekta Erasmus+, Jean Monnet: Bet the Change, smo se v času od 30. maja do 2. junija odpravili na poslovno potovanje v Bruselj.

Med tem obiskom so bile izvedene številne aktivnosti, ki so pripomogle k nadaljnjemu razvoju našega projekta.

Med našim bivanjem v Bruslju smo se udeležili pomembnih usposabljanj, namenjenih izboljšanju naših veščin in znanja na področju evropskih zadev. S temi usposabljanji smo pridobili nove perspektive in se seznanili z najnovejšimi trendi in praksami na tem področju.

Poleg usposabljanj smo se srečali tudi s slovenskimi poslanci v Evropskem parlamentu, katerim smo predstavili program Erasmus+, Jean Monnet: Be the Change. S tem smo želeli okrepiti sodelovanje med našim projektom in slovenskimi predstavniki v Evropski uniji ter izmenjati mnenja in ideje glede prihodnjih aktivnosti.

Med obiskom v Bruslju smo si prav tako ogledali Parlamentarium in Hišo evropske zgodovine. Ti obiski so bili izjemno poučni in so nam omogočili širši vpogled v delovanje institucij Evropske unije ter razumevanje zgodovinskih korenin evropskega povezovanja.

Po uspešnem obisku smo se vrnili nazaj z obilico novih idej in vizij.

Verjamemo, da bodo pridobljene izkušnje in spoznanja prispevale k nadaljnjemu uspehu našega projekta in izboljšanju naše vloge v evropskem kontekstu.

Hvala vsem za podporo in zanimanje za naš projekt Jean Monnet.

Veselimo se nadaljnjega sodelovanja.

Jean Monnet Projekt Team

Skip to content