Vabljeni na brezplačne online tečaje za odrasle

Čeprav nas je koronavirus nekoliko iztiril, smo sodelavci Medpodjetniškega izobraževalnega centra ŠC Celje zelo hitro našli »nove« tirnice. S pomočjo prenosnikov, interneta in nekaj iznajdljivosti našim uporabnikom nudimo čim boljšo podporo pri izobraževalnem procesu.

Sodelavci s pomočjo video konferenc nadaljujejo delo na projektu Munera-3, kot odziv na aktualne potrebe gospodarstvenikov pišejo nove programe usposabljanj za zaposlene, oddajajo dokumentacijo in s koordinatorji na šolah načrtujejo potek projekta.

Na projektu Atena-V, ki bdi nad izvajanjem promocije vseživljenjskega učenja in animiranjem posameznikov za vključitev v izredno izobraževanje z namenom zvišanja ravni izobrazbe, te dni predvsem načrtujemo prihajajoče dogodke v lokalnem okolju. Razmišljamo, kako in kje do novih udeležencev brezplačne učne pomoči in nudimo podporo vsem, ki so letos že vključeni vanjo.

Pridružite se nam!

Če ste starejši od 45 let, nižje izobraženi in zaposleni/brezposelni in bi si želeli trenutno situacijo izkoristiti za pridobivanje novih (ne)formalnih znanj, pa tudi vas vabimo, da se nam pridružite!

Ta hip se lahko prijavite na naslednje brezplačne online tečaje:

 

Uporaba pametnih telefonov in tablic:

40 ur, začetek 14. 4. 2020, vodi Andraž Pušnik

 

Digitalne naprave za komuniciranje s svetom – nemščina (nadaljevalno):

40 ur, začetek 7. 4. 2020, vodi Božidar Žibret – prijave še vedno mogoče

 

Digitalne naprave za komuniciranje s svetom – angleščina (začetni tečaj):

40 ur, začetek 30. 4. 2020, vodi Jerneja Križan

 

Računalniška pismenost za odrasle:

60 ur, začetek 15. 4. 2020, vodi Matic Holobar

 

Na tečaje se prijavite TUKAJ, vsebine programov pa najdete TUKAJ

Dodatne informacije in svetovanje zaposlenim o možnostih izobraževanj: spela.kumer@sc-celje.si.

Projekt Pridobivanje kompetenc 2018-2022 sofinancirata Evropski socialni sklad in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

Koronavirus je zagotovo tudi izobraževalce veliko naučil. Nekaj dodatne strpnosti, kanček več iznajdljivosti, kreativnosti pri delu, spoznali smo nova orodja za delo na daljavo in dobili nov zagon, da stopimo iz okvirjev.

ŠKumer

Total Page Visits: 19573

Nazaj